Talenttræningsinfo fra Volleyball Danmark

For at vi øst og vest for Storebælt kan opretholde nogenlunde den samme træningsmængde i vores ungdomsarbejde, herunder også omkring ungdomslandsholdene og regionallandsholdene, har vi valgt at opdele det tidligere TC Vest i TC Vest (Midtjylland) og TC Midt (Fyn). Klubber fra Sønderjylland kan deltage både i TC Midt og Vest, afhængig af, hvad der er nemmest for dem.

I skrivende stund arbejdes der også med at få en Volleyskole og TC Nord i Aalborg. Nærmere info kommer

--- 

Tanken er, at vi afholder følgende årlige camps: 

Young Guns Camp: 13. til 16. oktober 2019
Påske Camp 9. til 11. april 2020
Pinse Camp 30. maj til 1. juni 2020

Herudover udbyder vi otte fredagstræninger, kl. 18-21. Der trænes følgende dag (OBS):

TC-Vest træner i Ikast

Efteråret 20/9, 1/11, 22/11, 13/12

Foråret 17/1, 31/1, 21/2, 20/3

TC-Midt træner i Odense

Efteråret 20/9, 1/11, 15/11, 6/12

Foråret 17/1, 31/1, 21/2, 20/3

Volleyskolen og TC Midt & Vest er åben for ALLE ungdomsspillere

Camps og fredagstræningerne er åbne for ALLE ungdomsspillere, der gerne vil mødes på tværs af klubber, møde nye venner og få ekstra træning. Hvis vi skal sætte en nedre grænse på alder, er det 11 år, og spilleren skal kunne spille med voksenbolden, da vi ikke træner kidsvolley. 

Træningen deles op i 3 niveauer.

Volleyskolen: Dette er for de yngste og/eller mindst erfarne spillere. Fokus i denne gruppe vil være på den basale tekniske udvikling samt en indføring i de grundlæggende taktiske systemer.

TC B-niveauet: På dette niveau mestrer spillerne de mest basale tekniske og taktiske egenskaber og har samtidig udvist adfærd, der vidner om en stabil og seriøs indstilling til volleyballtræningen. Den fysiske træning vil spille en vigtig rolle i spillernes samlede træningsindsats. De bedste spillere kan blive inviteret med til at stævne i Prag mellem jul og nytår.

TC A-niveauet: Dette niveau er forbeholdt de bedste spillere i ungdomsårgangene. Der planlægges et stævne i Prag mellem jul og nytår med spillere fra TC Midt, Øst og Vest. Fokus er på den individuelle tekniske og taktiske udvikling.  

Særligt i forhold til TC-A og ungdomslandshold

Derudover fungerer TC-A som udviklingstræninger til ungdomslandshold. Det er eksempelvis et krav for at blive udtaget til e ungdomslandshold, at spilleren er tilknyttet TC og deltager i minimum 2/3 af aktiviteterne. Er der klubaktiviteter, der kolliderer med TC aktiviteter, skal spillerne prioritere klubaktiviteterne, men der skal meldes afbud til Natascha/Marie, så vi ved, hvorfor spilleren ikke deltager. 

Trænerne overholder de samme etiske regler, som vi gør på camps og på landsholdene, dvs. de er klubneutrale. Trænerne taler kun træning og udvikling med spillerne. 

Nogle af de ældste spillere vil naturligt have et niveau, hvor de spiller seniorvolley. Hvis man er fast spiller i VolleyLigaen med meget spilletid, kan der i visse tilfælde, efter henvendelse til Elitechefen, laves en Ligaaftale.

Tilmelding
Link til tilmelding og informationer sendes ud via Talentcenter Vest Volleyballs facebookside. 

Spørgsmål
Du er altid velkommen Natascha/Marie hvis du har spørgsmål. 

Volleyskole og TC-Vest

Tilmelding via nemtilmeld.dk

Facebookside

Natascha Winther Olsen
Mobil: 28 96 80 20
E-Mail:
natascha_olsen@hotmail.com

Volleyskole og TC-Midt

Tilmelding via nemtilmeld.dk

Facebookside

Marie Hesselbjerg Braagaard
mobil: 61 66 22 72
E-mail: mariebraagaard@gmail.com