Midt- og Vestjyder i fokus ved DVBFs repmøde
Lone Godballe i bestyrelsen og Allan Christensen kåret til årets ungdomsleder.

Ved DVBFs repmøde 2. juni blev VVBKs formand Lone Godballe valgt til Dansk Volleyballforbunds bestyrelse.
At Lone, der startede sin volleykarriere i Harboøre IF og senere fortsatte i Holstebro KFUM, skulle i DVBFs bestyrelse burde vel ikke være en overraskelse. Lone Godballe har været formand i VVBK siden 2001 og havde i forvejen været i bestyrelsen i nogle år. Hun er jo ikke bange for at sige sin mening, så DVBFs ledere har nok fået øjnene op for slagfærdige Lones kvaliteter de mange gange forbundets ledelse har krydset klinger med kredsene, når grænserne mellem forbunds og kredses kompetencer, opgaver, økonomi osv. skulle rettes til og når fremtidens volleypolitik var på tegnebordet.

Lones valg til bestyrelsen passer fint i tråd med DIFs opfordring til at vælge flere kvinder til lederposter i forbundene.

Vi ved endnu ikke om Lone fremover kan varetage såvel forbundets som kredsens ledelse. Der er ikke nogle regler, der forhindrer hende i at fortsætte som MVVBKs formand, og der kan være store gevinster for kredsen ved at få et direkte link til DVBFs ledelse og foreløbig fortsætter Lone Godballe på begge poster.

Allan Christsensen blev kåret til årets ungdomsleder
Årets ungdomsleder 2007

På Dansk Volleyball Forbunds repræsentantskabsmøde i Fredericia blev Allan Christensen IF Lyseng Volley kåret til årets ungdomsleder 2007. Overrækkelsen blev fortaget af bestyrelsesmedlem Jørgen Bentzen der i sin motivation for prisen blandt andet sagde.. 

Er der et ungdomsarrangement i nogenlunde geografisk afstand af hjemmet, er det helt sikkert at årets ungdomsleder er til stede. Også ofte arrangementer i hele landet. 

Selv om vores ungdomsleder 2007 er forholdsvis ung, har han allerede vist sig som en yderst kompetent leder og træner, der altid er klar til at løse en opgave på bedste måde. Som man siger i hans klub og kreds ” Når alle har kastet håndklædet, bliver han bare ved til opgaven er løst”.
Han er det vi i den bedste mening kalder en ægte ildsjæl, der laver et stort, frivilligt stykke arbejde, både i sin klub, men også i sin kreds. Engageret, til at stole på, fleksibel, innovativ og altid klar til en ny udfordring. 

Der skal dog heller ikke være nogen tvivl om at han er sig selv, og på sin helt specielle måde. Og indgår gerne i en dialog om dette og hint, når lejligheden byder sig blandt volleyfolk.

Årets ungdomsleder er uhyre vellidt blandt forældre og trænerkollegaer. Ikke mindst Kidspillere står årets ungdomsleder meget nær. Han ønsker virkelig at skabe gode oplevelser for sine Kidsspillere – både under træningen, men også til de mange Kidsstævner de deltager i forskellige steder i landet.
Vi må heller ikke glemme at takke vores ungdomsleder 2007 for, at han stort set ene mand i efterhånden 4 år, med stor tålmodighed, har lavet Kidsvolleyturnering i det vi tidligere kaldte Midtjysk Volleyball kreds.

Det har ikke altid været lige let. Men med den stædighed og det engagement der kendetegner ham, har han ikke kun holdt Kidsturneringen i gang, men også forstået hele tiden at udvikle den.
 

DVBF info - 04.06.07

Billedet er taget af Lone Godballe.
Teksten er fra volleynet: