DM i volleyball for efterskoler 2003
De danske mesterskaber i volleyball for efterskoler blev afviklet på Djurslands Efterskoles i Fjellerup. Der deltog i alt 19 hold i stævnet, og efterskoler fra hele landet var repræsenteret. Det blev et forrygende stævne med volleyball på et højt niveau.
Blåkilde Ungdomsskoles var aldeles suveræne på pigesiden og tabte undervejs ikke et eneste sæt. I finalen blev Klintsøgaard Idrætsefterskole besejret med 25-11 og 25-17. Hellebjerg Idrætsungdomsskole erobrede bronze ved at besejre Haslev Idrætsefterskole med 2-0.

Hos drengene var der mere spænding i finalekampen mellem Djurslands Efterskole og Bernstorffsminde Efterskole fra Fyn. Finalen blev først afgjort efter en nervepirrende 3. sæt, men Djurslands formåede i sidste ende at udnytte hjemmebanefordelen. Forinden havde Djurslands drenge vundet 1. sæt klart med 25-16 og førte stort i 2. sæt, hvor den berømte "gummiarm" pludselig meldte sig. Fynboerne kæmpede sig tilbage i kampen og vandt sættet 26-24. Fjellerupdrengene fik rystet chokket af sig i det afgørende sæt og sejrede 15-12 til stor jubel for skolens elever. Hedemølle Efterskole vandt bronze ved at besejre Hellebjerg Idrætsungdomsskole med 2-0.

Drenge:
Guld: Djurslands Efterskole
Sølv: Bernstorffsminde Efterskole
Bronze: Hedemølle Efterskole
4.: Hellebjerg Idrætsungdomsskole
5.: Hestlund Efterskole
6.: Vesterbølle Efterskole
7. Gørlev Idrætsefterskole
8. Grønsund Idrætsefterskole
9. Nr. Nissum Efterskole
10. Bramming Gymnastik- og Idrætsefterskole

Piger:
Guld: Blåkilde Ungdomsskole
Sølv: Klintsøgaard Idrætsefterskole
Bronze: Hellebjerg Idrætsungdomsskole
4.: Haslev Idrætsefterskole
5.: Hedemølle Efterskole
6.: Djurslands Efterskole
7.: Hørby Ungsomsskole
8. Østersøens Efterskole
9. Bramming Gymnastik- og Idrætsefterskole
 

Venlig hilsen
Leif Kruse
Djurslands Efterskole