Vil du spille håndbold på efterskolen?

Hvis der er noget som er godt for teenagerne, så er det et efterskoleophold. Der findes et utal af forskellige efterskoler i Danmark, som alle sammen tilbyder noget forskelligt. De har dog alle til fælles, at de moder teenagerne. De giver dem en oplevelse for livet, og viser dem hvad det vil sige at have reelt frihed under ansvar. Det vil sige, at efterskole er noget alle teenagere kan have brug for. Du kan her læse om efterskolen PLAY og det at have håndbold som linjefag.

Et hav af forskellige efterskoler

Vi er i Danmark så heldige, at der er rigtig mange forskellige efterskoler. Der er altså rigtig mange muligheder, når man forsøger at finde den helt rette efterskole til vores børn. Du kan finde efterskoler fordelt ud over hele Danmark, og derfor er geografi ikke noget der skal begrænse dig. Endvidere så tilbyder de forskellige efterskoler, specielle filosofier, læringsmetoder og oplevelser. Det kan eksempelvis være efterskoler med stort fokus på gymnastik, andre med stort fokus på det boglige og faglig udvikling eller måske nogle som lægger vægt på det musikalske og dramaturgiske.

Der er altså en efterskole for alle, og det handler blot om, at finde den efterskole der tilbyder det dit barn har brug for. Her kan det også være vigtigt at tænke over, hvilke filosofi og læring man ønsker for sit barn.

Efterskolen PLAY

En af de nyere efterskoler der er opstået i Danmark, er efterskolen PLAY. Denne efterskole har et stort fokus på at eleverne skal lære gennem leg. At undervise og udvikle sig sker gennem leg og filosofien er klar hos efterskolen, man lære igennem aktiv deltagelse og følelsen af at det giver mening.

Efterskolen arbejder dermed ganske anderledes end mange andre efterskoler, og de mener selv at det at lege og udvikle sig når man lære, er en måde at skabe nyt engagement og dermed vise eleverne at læring kan være spændende og noget, man selv er medbestemmende i.

Linjefag

På langt de fleste efterskoler kan man vælge sine valgfag og måske linjefag der er mere hovedfokusset for ens år. Det kan være musik, fodbold, håndbold, design, udvidet engelsk eller måske noget helt andet. Disse er hovedelementer som man på den måde kan få lov at dykke længere ned i, og bruge mere af sit efterskoleophold på.

Hos Efterskolen PLAY kan du eksempelvis komme på håndboldlinjen, hvor netop håndbold sporten bliver hovedfokusset for de timer og den undervisning der er igennem opholdet på efterskolen. Hvis du derfor er helt vild med håndbold, ønsker at udvikle dig, lære mere om træning, trænings psykologi og få mere viden om din krop, så bør du helt sikkert overveje håndbold som linjefag hos Efterskolen PLAY.

Vælg det rette for dig

Før du vælger efterskole, valgfag og linjefag, så skal du vurdere hvad der er vigtigste for dig. Det er afgørende at man mærker efter og har en idé om hvad der mærkes rigtigt. Det kan være en stor tid, når man ikke går i mere end niende eller tiende klasse, men det er en stor mulighed for at udvikle sig.

Du kan læse meget mere om Efterskolen PLAY og deres håndboldlinje ved at klikke på linket ovenfor. Så invester tid i at finde den helt rette efterskole for dit barn eller dig selv.