Fedtfrysning 11

Sport & Sundhed & Volleyball

Sundhed er ikke længere så simpelt, som det virkede til engang. Førhen kunne man sige varieret kost og motion. Så var man godt dækket ind. Det er i dag mere kompliceret at finde sin vej ind i det sunde liv, og når man først er der, er labyrinten vanskelig at finde rundt i. For sundhed og godt helbred er et område, hvor der indenfor de sidste årtier er opstået en ny branche. Flere bliver specialister i fitness og kost. Diætister viser vejen for nogle, mens spinningsinstruktøren baner vejen for fedtforbrændingen. Nogle kommer med forslag til nye kure, og andre tilrettelægger individuelle træningsforløb for at opnå et godt resultat. Den eneste grund til, at der på denne måde kan opstå en hel ny branche, er, at idealkroppen og den anerkendte livsstil sætter forventningerne så højt, at mennesker kan leve af at vejlede. Nogle formår selv at skabe resultater, mens andre søger rådgivning og vejledning. Men ikke nok med at der er skabt en branche, som hjælper folk med at opnå idealkroppen ved egne evner. Der er også en branche, som hjælper til hurtigere resultater ved kirurgisk indgriben eller andre behandlingsformer. En af den er fedtfrysning.

Fedtfrysning som behandling

Fedtfrysning er en ufarlig behandling, som har vist sig effektivt gennem de seneste år. De mange data viser, at der er begrænsede bivirkninger, og de, som skulle opstå, går i sig selv efter forholdsvis kort tid. Nogle af de bivirkninger, der kan opstå, er blå mærker og følelsesløshed i området, men det vil oftest gå i sig selv indenfor den første uge. Med fedtfrysning undgår man et kirurgisk indgreb, hvilket også mindsker risikoen for langvarige mén eller kroniske smerter. Behandlingsformen er effektiv, da den reducerer fedtdepoterne med op til 25% på bare én fedtfrysning. Mange vil sammenligne dens effekt med en fedtsugning, som giver nogenlunde de samme resultater. Hvis man ønsker mere end en enkelt behandling, er dette også muligt, da det ikke har vist sig skadeligt at få foretaget flere behandlinger.

Permanente resultater med fedtfrysning

Med en fedtfrysning opnår man permanente resultater. Det skyldes, at de enkelte fedtdepoter ødelægges. Fedtdepoterne er altså fjernet ved fedtfrysning, og giver derfor hurtige og nemt fedttab, uden de store bivirkninger. For mange er dette altså en nem måde at undgå den lange seje kamp med træning og kost. Det er som oftest ikke noget, som benyttes af sportsfolk, men i højere grad af mennesker, som føler sig presset af nutidens skønhedsideal, eller som ønsker en mindre justering på kroppen. Fedtfrysning er altså et meget simpelt indgreb, som giver resultater, uden at man behøver bruge enormt meget tid på det. Efter den første uge skulle man gerne kunne se sig i spejlet og glædes over at kunne se en forandring.